Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2018 06:41 - ЗА ВАСИЛ ЛЕВСКИ, ДЯДО ДОБРИ И МРЪСНИТЕ НОМЕРА НА БПЦ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3605 Коментари: 10 Гласове:
11

Последна промяна: 18.02.2018 06:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КАК СЕ МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ

От няколко дни едно активно мероприятие тече и набира сили. Стилът е до болка познат и е свързан с тежката манипулация за създаване на лъжеморал, удобен за мръсните политически цели на управляващата криминална банда, наречена посткомунистическа олигархия.
Почина някой си дяда Добри. Човекът бил просяк, но силно вярвал в Бог и давал парите за "бедната" БПЦ, която е "стожер на вярата, морала и безсребърничеството и е пример за запазването на обществения морал, справедливостта и истината".
На фона на годишнината от обесването на Васил Левски тази долна манипулация ми идва в повече.
Внушението, че дядо Добри стои над саможертвата на Апостола ме кара да си мисля, че само много сбъркни люде могат да приемат такава гавра, в която моралните действия се подменят с финансирането на т. нар. "БПЦ". Моделът на просяка, който не си купува ракия и мезе с получените от просията пари а ги дава на църквата, за да могат те да си купят ракия и мезе никак не ми харесва. Още по-малко ми харесва фактът, че вече има направени първи стъпки за неговото признаване за мъченик и светец. Дори синодът започна да търси под вола теле и под кравата ташаци, за да докаже, че горкият човечец е извършил поне три чудеса.
Отвратителна манипулация!
В същото време тихомълком се разбива един модел на подражание, наречен Васил Левски. Защото внушението, че светец е просякът, който дарява изпросеното на БПЦ, а не борецът за държавност, справедливост, морал и свобода е поставен на заден план. Противопоставянето на дядо Добри на Васил Левски е унизителен факт и е звучен шамар върху лицето, пардон, върху задника на тази сбирщина, която се именува "Българско общество". 
Защото, ако имаше истинско българско общество нямаше да получават властта с всичките произлизащи от това негативи за България изродите, които от 74 години съсипват прекрасното кътче, наречено България.
Това, което става у нас е опит за създаване на модел, в който страхът, послушанието и апатията да бъдат водещи в мисленето и действията на българските граждани.
Това силно ми напомня на онзи стар виц за двата глиста-баща и син, в който качени на поредното лайно напускат стомашно-чревния тракт на един българин. Излизайки на открито малкото глистче възторжено пита баща си:
-Тате, какво е това зеленичко, на което се намираме?
-Това е тревичка, моето момче.
-А това сничкото горе какво е?
-Това е небето, моето момче.
IА това жълтичкото, топличкото и прекрасното какво е?
Това е слънцето, моето момче.
-Тате! Гледай каква красота има на света, а ние сме се завряли в този български гъз и живеем като глисти!
-Е, какво да се прави, моето момче. Нали ни е родина.
Моделът, който се опитват да ни пробутат е да ни првърнат в глисти. До голяма стпен вече са успели.
Ботев го е казал още по саркастично:
"Търпи и ще си спасиш душата!"



Гласувай:
12



1. krumbelosvet - Коя
18.02.2018 08:22
Коя е правилната българска църква, НЕЯ да почитам? М?(както пита един много десен автор). И КОЙ от БПЦ е поставил дядо Добри над Левски? М? Никой.
Все пак, благодаря на автора за г.зния виц, с който за сетен път доказва , че антикомите и руфобите МРАЗЯТ И БЪЛГАРИЯ, И ЦЪРКВАТА Й. Щото това внушаваше любимият им "Гласът на Америка".
цитирай
2. attila - БЪЛГАРИНА Васил Левски Няма Общо със Задунайския Болшевишки Славянски КЕНЕФ !
18.02.2018 08:47
БЪЛГАРИНА Васил Левски Няма Нищо Общо със Задунайския Болшевишки Славянски КЕНЕФ !

На Тази Дата През 1873г. по Заповед на МОСКВА Беше Обесен Големия БЪЛГАРИН Васил Левски !

ДА СЕ ЗНАЕ :

ГРАФ ИГНАТИЕВ Е УБИЕЦА НА ЛЕВСКИ !

Истинския ПРЕДАТЕЛ на Васил Левски е граф Игнатиев, Който като Посланник на Русия в Турция по Това Време, Предал Информация на Турските Власти за Великия Български Революционер Чиито Паметни Думи Звучат и Днес:

"КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ"

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ :

140 ГОДИНИ НЕЗАКОННА РУСКА ГУБЕРНИЯ.

74 ГОДИНИ НЕЗАКОННА КОМУНИСТИЧЕСКА ВЛАСТ.

Тази Държава не е Българска, тя не е Създадена от Българи и Никога не се е Управлявала от Българи.

Това е ФАЛШИВА Държава, с ИЗМИСЛЕНА История и Култура, Която Трябва да Бъде ЗАЛИЧЕНА от Лицето на Земята.

БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИ И УПРАВЛЯВАНА ОТ БЪЛГАРИ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ Е ИМАЛО ПРЕДИ 650 ГОДИНИ.

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски

Цялата земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския Род ДУЛО ще Ликвидираме този 140 годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската Държава.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/r-u-s-s-i-a-n-g-e-n-o-c-i-d-e.h-t-m-l
цитирай
3. bosia - до русото крумче-тролче
18.02.2018 11:34
Българската църква отдавна е покойна. Спомням си отлично как на 9-ти септември в църквите се славеше тази черна дата като "светъл празник". Ченгета педеруги и търговци влязохо в храма и не пускат никого, ако не е като тях. Ако се появи читав духовник, правят всичко възможност да го смачкат и изгонят.
Що се отнася до горното глистче, на него явно родината му е Русия, а не България. Аз не очаквам от глистявото крумче да оцени това, че не напуснах България, въпреки че ЦК на БКП и ДС ме молеха за това.
цитирай
4. krumbelosvet - Аз съм толкова трол, колкото съм Крум
18.02.2018 16:04
Никога не съм разказвал гнусни вицове за България.
Защитата на България и българите от МОДНОТО СЛЕД 10-ТИ плюене, е главна тема в блга ми. А вица за гъзното глистче, не би го разказал човек, у когото има поне КАПКА обич към Родината. А у г.н Колев това отдавна го няма. Омразата не прощава. Така умря синята партия, натам отива и синият отбор (разплакаха на стадиона си дете в баща, щото бил от длуг отбор, това и Исус няма да прости).
цитирай
5. bosia - до глистявото крумче
18.02.2018 19:04
България не е била гнусна. Гнуса я направиха такива като теб.
СДС съм напуснал още през 1992 г. заради категорично несъгласие с конформистите, нашите и чуждите ченгета.
Самият факт, че не съм напуснал България, а се боря да променя от гнусно към прекрасно. Все пак с глупостта си ти ме приравни с Ботйова и Славейкова. Вероятно и към тях се отнасяш така, защото Славейков е написал "...Не сме народ, а мърша..."
Ботйов е казал "...А вий! Вий сте идиоти!..."
Щом и името си не пишеш си ясен!
Да се завреш в собствения си задник и това да ти харесва е изключително идиотско за нормален човек, но за глистяво крумче това е естествено.
цитирай
6. krumbelosvet - Каким ты был... (знам, че знаеш руски и помниш старите филми)
18.02.2018 21:24
И кво намери да цитираш от Славейков и Ботев? Кво? М? (както пише един много десен колега) Намери да цитираш СЛАБОСТИТЕ, ПОРОЦИТЕ на великите предци. Щото е по-лесно, ако помниш знаменитите спомени на Станиславски.
Имам пост ""Не сме народ а мърша..." доказва обратното". А Ботев има проза и чат-пат стихове, които говорят повече за лошата храна и вино, и за стомашни киселини, отколкото за светлия му разум и поетическия гений. И ти, пак по Станиславски, тва намери да подражаваш. Слабостите на гения. То, кой ли може да подражава гения му...
цитирай
7. staler - оп-са..ааа..
18.02.2018 21:49
ти не си Ботев и Славеиков,следователно няма как да имаш техните права.....ти не си и и" некои си дяда Добри",защото макар и да имаш вероятно некакви заслуги пред обществото,като например материалите срещу корупцията покраи шафиорските книжки,все пак трябва да се надигнеш на пръсти за да цунеш такива като дяда Добри по гъзът/пишеш,плащат ти,живееш сносно....тои ---проси,мизерства,дава и последния петак за това от което съвременния индивид има наи голяма нужда../....църквата може и да си мие срамът с такива като него ,но поне го споменава с подобаващо уважение....ако добавим и достоината и позиция по пеераската конвенция ,както и по неотдавнашните опити на вартоломеи да ни събере в един кюп с бизнесмените от ватикана,комаи ракията и мезетата са им оправдани за още дваисе години.....Левски ,Ботев......баи Добри и т.н.за такива место много има на небето,не се коси....
цитирай
8. getmans1 - Босия, наборе питам се дали можеш да ...
19.02.2018 02:17
Босия, наборе питам се дали можеш да се навреш в гъза си!?
Ти, който активно участва в цялата измама, ти ли бе!?
Че да не те питам, с кви пари живееш, да ви еба уговорката!!!!!!
цитирай
9. bosia - до горното влечуго без име
19.02.2018 09:22
Дядо ми имаше един хубав лаф като за теб: "Когато теб опрашват-тогава си дигай краката!" Или с глистчето крумчо сте едно и също глистче?
цитирай
10. kolevdobri - Босия!
20.02.2018 00:27
От мен "+". Имаш огън, плам, мечти, сърце, характер, принципи...Ти си будител. Жалко е, че този народ реагира на ритник отзад, а не на приказки. Той е отказал да мисли. Отнели са му това право. Пък и той не се натиска, да си го върне. Притеснявам се, че няма да видя България такава, каквато си я представях преди няколко десетилетия - силна, просперираща, богата, преуспяла, защото този народ излиза на улицата едва тогава, когато заплатата му стане 10 долара. Той няма да излезе на протест, за да защити правата си. Ще излезе тогава, когато го доведат до скотско състояние. Зимата на 1996-1997г. Беше доста интересно време. И всичко се размина без кръвопролитие, без насилие. Примирихме се, въпреки че знаехме, че едни комунисти, дадоха властта на други комунисти. И те така, до ден днешен. А уж казваше поетът, че спасение дебнело отвсякъде, защото светът бил голям. (:
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736692
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031